+31624653552 info@jordybakkerpt.nl

voeding coaching

voeding coaching

Wat is nu eigenlijk het beste dieet dat je kunt volgen? Eigenlijk wil ik het liever geen dieet noemen. Wij maken samen uit al die verschillende voedingsrichtlijnen een eetpatroon wat het beste bij jou en jouw levensstijl past. Hierbij voegen we ook gewoon de producten toe die jij graag eet. Hoe moet ons eetpatroon er dan uitzien om fit, gezond en slank door het leven te gaan?

In principe snapt iedereen dat suiker, frisdrank, junkfood en alcohol (zoveel mogelijk) laten staan een heel goed idee is. Maar het lijkt wel of niemand dat kan?! De adviezen van alle zogenaamde voeding goeroes maken het er ook niet makkelijker op. Bij de één mag je maar 8 uur op een dag eten, bij de ander geen vet en koolhydraten.

Sommigen beweren dat je al dik wordt bij het eten van een paar boterhammen of je moet bepaalde combinaties eten om tot een goed dieet te komen. Bij veel van die diëten zal er ook daadwerkelijk iets gebeuren mits je je hier strikt aanhoudt. Maar wat gebeurt er als je het boek weer terug dichtslaat? Wat als het nieuwe dieet bestaat uit allerlei voedingsmiddelen die je eigenlijk helemaal niet lekker vindt?!

Naast personal training en small group training kan ik je ook coachen op je voeding. In mijn coachingstraject proberen wij samen uit te zoeken welke voeding en leefstijl het beste bij jou past. Wat kun jij het beste volhouden zonder dat je het gevoel hebt dat je leven met lekker eten en drinken helemaal voorbij is. Wanneer ik je op voeding coach, laat ik je altijd starten met het invullen van een voedingsschema voor 1 of 2 weken zonder je daarbij bruikbare tips te geven. Je vult dit schema zelf dagelijks in waarvan jij denkt dat dit voor jou gezond en vol te houden is. Negen van de tien mensen blijkt dan eigenlijk al behoorlijk goed te weten wat een goed voedingspatroon is. Dat is de eerste stap die we moeten zetten en van daaruit gaan we samen kijken welke aanpassingen er nodig zijn. Ben jij klaar voor een gezonde en sportieve levensstijl en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

What are you waiting for?

meer weten over

Small Group Training

Outdoor Survival

Voeding

Mountaineer

×