+31624653552 info@jordybakkerpt.nl

Small Group Training

sMALL GROUP TRAINing

In de Small Group Training trainen we in groepjes van maximaal 5 personen. In deze groep heeft iedereen zijn eigen doelstellingen bepaald. Tijdens de trainingen wordt er bij de oefeningen extra rekening gehouden met de opgestelde doelstellingen om deze daadwerkelijk op individueel niveau te kunnen behalen.

Het trainingscircuit dat we doen is voor iedereen nagenoeg gelijk. Alle grote spiergroepen worden iedere training weer getraind. Een voordeel is ook in deze trainingen dat ik rekening kan houden met jou als individueel persoon binnen de groep.

Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een blessure kan ik een oefening voor jou daarop afstemmen of we doen een andere gelijkwaardige oefening. Het kan ook zijn dat je een specifieke spiergroep sterker wilt maken. Ook dan kunnen we de oefening aanpassen of zwaarder maken door extra gewichten te gebruiken zodat jij genoeg uitdaging krijgt.

Een ander voordeel van trainen in groepsverband is dat jullie elkaar (als team) motiveren. Wanneer iemand een bepaald gewicht kan, stimuleert dat de anderen dat ook te kunnen. Of wanneer iemand bij een conditie oefening een bepaald aantal stappen behaald, wil de ander dat vaak ook behalen.  Daardoor merk je dat de groep elkaar versterkt. Als er een groep is waarbij een aantal mensen het doel afvallen hebben, stimuleren ze elkaar daarin ook. Vóór de trainingen krijg je altijd de gelegenheid je te laten wegen. Dit is geen vereiste en de getallen worden nooit in groepsverband gedeeld tenzij jijzelf natuurlijk enorm trots bent op het behaalde eindresultaat! Na de trainingen mag iedereen altijd nog iets te eten of te drinken pakken (koffie, thee water of fruit).

Wanneer je kiest voor small group training voeg ik je, na jouw goedkeuring, toe aan de gezamenlijke groepsApp van je team. Deze wordt gebruikt voor het doorgeven van wijzigingen, het delen van voedingsschema’s of voor het delen van de spierpijn.

Indien er een plekje is vrijgekomen in een groep, doe ik daar regelmatig een oproep voor via Facebook of Instagram. Aanmelden kan natuurlijk altijd en als er plaats is, kijk ik of iemand past binnen de groep. Want behalve het trainen is de sfeer in een groep natuurlijk ook erg belangrijk. Om het leuk te houden voor iedereen, hou ik er ook rekening mee dat het niveauverschil niet te groot is. Wanneer ik je aanbeveel om in een groep mee te gaan trainen, kun je er dus ook op vertrouwen dat dit voor jou haalbaar is. Afhankelijk van de weersomstandigheden trainen we binnen of lekker buiten op het terrein.

Of je nu kiest voor personal training of voor small group training, de coaching op voeding kan ook hierin meegenomen worden. We kunnen wekelijks wegen en komen samen tot een goed en gezond voedingspatroon dat bij jou en jouw levensstijl past. Verder gebruik ik verschillende stimulerende gedragsschema’s om het eetgedrag te beïnvloeden. Ben jij klaar voor een vitale en sportieve levensstijl en benieuwd of small group training iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact op.

What are you waiting for?

meer weten over

Small Group Training

Outdoor Survival

Voeding

Mountaineer

×