+31624653552 info@jordybakkerpt.nl

Personal Training

pERSONAL TRAINing

Personal trainer…Het is een baan die enorm veel voldoening geeft. Waar je als fitness instructeur de mensen soms toch uit het oog verliest, gebeurt dit als personal trainer helemaal niet.

Het doel dat jij voor ogen hebt, dat bepaal jijzelf en ik ben er om jou hierin te begeleiden. Het voordeel met mij als jouw coach is dat je het dus niet alleen hoeft te doen. Samen gaan wij jouw persoonlijke doel behalen!

Ik ben geen trainer die hard tegen je staat te schreeuwen. Nee, mijn missie is jou te motiveren door je steeds doelen te geven waarvan ik weet dat ze net haalbaar zijn. De competitieve eigenschap die ikzelf heb, neem ik vanzelf mee in mijn trainingen, waardoor jij ook jouw eigen competitieve kant leert kennen.

Mijn trainingen bouw ik altijd op via een periodisering (bewegen, belasten en beproeven) om de kans op blessures te verkleinen. Aan het einde van iedere training zorg ik altijd dat alle grote spiergroepen getraind zijn. Verder krijg je zelden twee keer achter elkaar dezelfde training waardoor iedere training weer een nieuwe uitdaging voor je zal zijn en het dus niet snel gaat vervelen. Het trainingsschema is bovendien helemaal op jou en jouw persoonlijke doelen afgestemd. Dit helpt de kans op blessures te verkleinen.

Wanneer je een oefening als niet prettig ervaart, vervangen we deze oefening direct voor een andere oefening. Daarbij blijven we dezelfde spiergroep trainen, maar dan op een fijnere manier die voor jou werkt. Er wordt dus zeker rekening gehouden met wat jij als klant zelf leuk vindt zonder dat dit ten koste gaat van het eindresultaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden trainen we binnen of lekker buiten op het terrein. Train je liever in groepsverband? Dan kun je deelnemen aan de small group training.

Aanvullend op de fitnesstrainingen coach ik je ook op gezonde voeding. Ik werk vanuit bepaalde richtlijnen vanuit mijn opleiding, maar ik kijk vooral ook naar welk voedingsschema bij jou als persoon past zodat de kans op volhouden groter is. Het beste dieet is het dieet wat jij het langste vol kunt houden en ik ga je daarbij helpen!

What are you waiting for?

meer weten over

Small Group Training

Outdoor Survival

Voeding

Mountaineer

×