+31624653552 info@jordybakkerpt.nl

jordy bakker

jordy bakker

Op mijn vijftiende ben ik met mijn ouders en zus naar Terneuzen verhuisd omdat mijn ouders zelf ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn opgegroeid. Inmiddels ben ik trotse vader van twee mooie dochters Febe & Amé en woon ik in een leuk huis in Terneuzen.

Mijn hele leven draaide al van jongs af aan om sport. Sinds mijn vijfde stond ik al op het voetbalveld en heb ik uiteindelijk bij verschillende verenigingen in Zeeland gespeeld. Waarvan de laatste 14 jaar bij VV Zaamslag. Vanaf mijn 17e maakte ik voor het eerst kennis met fitness en dat heb ik de eerste jaren gewoon thuis gedaan met losse gewichten.

In 2002 heb ik op het CIOS in Goes mijn Fitness A, loop- en conditietrainer en TC2-voetbal diploma’s behaald. Via de opleiding vitaliteit coach en medische fitness van CHIVO (2011) ben ik gespecialiseerd in bewegen, voeding, coaching en gezondheid. Daarnaast heb ik de opleiding LAPT personal trainer gevolgd.

Tijdens en na mijn opleidingen heb ik al verschillende banen in de sportbranche gehad. Zo heb ik meerdere jaren in een animatieteam op een camping gewerkt en ben ik onder andere 10 jaar lang gymleraar geweest op diverse basisscholen in Zeeuws-Vlaanderen. Na deze ervaringen heb ik nog 5 jaar gewerkt als fitness instructeur bij Bodyline in Terneuzen. Daar is mijn passie voor personal training ontstaan. Het persoonlijk trainen en begeleiden van mensen om hun ultieme doel te behalen.

Sinds 2011 ben ik voor mijzelf gestart als personal trainer. Voor mijn werk maak ik gebruik van de faciliteiten van Fitr Company (partner van Health Center Bodyline). Het fijne van deze trainingsruimte is dat alle klanten hier individueel of in groepsverband trainen met een personal trainer. Zodoende zijn wij dus afgeschermd zijn van de “gewone ”fitness. Ben jij klaar voor een vitale en sportieve levensstijl en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

What are you waiting for?

meer weten over

Small Group Training

Outdoor Survival

Voeding

Mountaineer

×